Keresés a CS2.HU portál saját keresőjével:
  
[v3nOm] sonic^pSy^pomes a PGL után
[v3nOm] nForzA^madie a PGL2004 után
[v3nOm] iNf!N!tY^NewZoo a PGL2004 után
[v3nOm] PGL^Bazsi interjú PPLAN után
[v3nOm] sonic^AR^ImmOrt4L a PGL után
[kukker] wNv interjú
[kukker] Mousesports | Blizzard interjú
[kukker+Sapek] All about NIP
[sh4d3+Sapek] All about SK.swe
[sh4d3+Sapek] All about Fnatic
[sh4d3] a`Piki interjú - egy pro pályafutása
[NoMáD] A SubiDubi szerver adminjai!

>> CS2.HU > Cikkek > Aktuális cikkek > Half-Life 2 teljes végigjátszás > HL2: d1_canals_05: szennyvizes akció
Ma 2021. január 15. péntek, Lóránt, Loránd névnapja van.

HL2: d1_canals_05: szennyvizes akció

d1_canals_05: szennyvizes akció


Fél perc, és be is jött szokásosan. Itt géppuskások, repülő fűnyírók HL emplémás spray grafiti a falon (Doom 3 vagy Far Cry érdekesebb lett volna :), Egy falécen átmegyünk a túloldalra, leugrunk, már újra látjuk a szabad eget, de ne örüljünk, radioaktív szennyezett víz, találunk egy géppuskás végre nem ellenséget, aki jelez a bázisnak hogy végre itt vagyunk, és szépen megyünk a bázis felé, persze előrre egy ládából megtöltjük a géppuskánkat.

Persze a velünk lévőek azonnal meghalnak, és a prof kutyájához hasonló dögökkel tele a bartáságos bázisunk.Itt látunk olyat, hogy mint az Alien-es, idegen, azaz a szörny (a „Halál” valami szuperokos magyar fordító szerint, legutóbb a Predátor ellen láthattuk :), szóval a szörny a fejére ugrott az embernek, majd az ember összesett, és ez csak rángatózott. Próbáltam visszamenni amerről jöttem, a túloldalon lévő ember azt mondta hogy „folytassam az utam”, majd pont utána leomlott csomó kő, nehogy vissza tudjak menni még töltényért.

Szóval megyek előre, radioaktív a talaj, és az az ember, akinek szörny van a fején felkel, és hozzámvág egy hordót. Ez igen! :) Ilyen minden játékba kell, mármint hordó-dobáló ellenfél, már ha a játék engine-je le tudja kezelni a hordó pattogását… Szóval ha ennek a szönynek, azaz embernek a testél lövöm, nem a szönyet, akkor miután összeesett az ember, leugrik a szöny. Ha pedig a fejét, akkor szerencsére logikusan a szöny is halott.

Az tanulságos, hogy a machine gun szinte használhatatlan: nagyon szór, keveset sebez. A piszoly talán mindenhova használhatóbbnak tűnik, kivéve ha előtted egy sorban felsorakozik az ellenfél, bár itt ez is gyakori.

Itt nem nehezen ki is jutunk, végre van olyan sugrzás és robbanás, amire ha jogosan nem figyelünk, akár meg is halhatunk, és beérve egy hangárszerű vizi kis kikötőbe egy nőt látunk, aki épp egy motoros kis nyitott kétéltűt tölt meg benzinnel nekünk előkészítve, és útba is igazít, hogy merre menjünk tovább, és várni fognak minket, stb stb, és még amit ilyenkor mondani szoktak bátorításként. A hölgyemény ki is nyitja nekünk a kaptut egy kézi kis karral, és irány a radioaktív mocsáron át előre!

Itt nemsokára egy zárt zsiliphez érünk, leszállunk, ott a kézi tekerős zsilip nyitó, vannak ott ládák is. Végre az egyik ládában nem csak muníció, hanem egy szörny is van. A készítők itt itélték úgy, hogy aki eljut idáig, az már egy ládába rejtett szörnyet is le tud lőni. Tehát innentől erre is kell számítani. Megyünk előre, és amin átmegyünk és szétrobban dobozok, azokból is Freeman felveszi a tölényeket, meg ami benne van. Ha belegondolok, hogy egy sugárszennyezett vízben ázó ládának nekimegyek, az szétszakad, és valahogy el tudja kapni azt a maroknyi töltényeket… Hát nemhiába tart itt Freeman, aki ilyeneket tud, arról játékot kell csinálni! :)

Tehát igazi fun ezzel a kis kétéltűvel manőverezgetni, ez akár egy külön játék is lehetne, mármint csak ilyen játék is van dögivel. Szóval már éppen kezdjük élvezni, megszokni a jó kis… hopsz! 
 

 

CSMOVIE.HU FOTOGALÉRIA


Steam telepítő Windows-ra
Natural Selection: MoTi 28-as kill-je
NS: Oonos egg and the noob lerk
ablecup2-m1r1
Natural Selection: MoTi 8-as kill-je, HA rush visszaverés
Natural Selection: aim hacks public szerveren
Hell Rell - cheat or not - part 2
MoTi play as onos :) - ns_dig_siege_fnl - onos tactics to win a game
Natural Selection: Hell Rell cheat or not?
ABLE-CUP match #4 ns_origin team3-vs-team4 t3=marine
MoTi play as onos :) - siege007 - onos tactics when HA rush
ablecup-m5-m6-ns_origin-t1-t4.zip
ABLE-CUP match #1 ns_origin team1-vs-team2 t1=alien
Hell Rell - cheat or not - part 3
ABLE-CUP match #2 ns_origin team1-vs-team2 t1=alien
SZŐNYI ISTVÁN Képzőművészeti Szabadiskola (XXXIX. évfolyam) tábor, 116 kép
ABLE-CUP match #3 ns_origin team3-vs-team4 t3=alien
ablecup2-m1r2
MoTi play as onos :) - csiege_b7 - onos tactics when HA+JP rush
Super Sony Speedhack on ns_stargate-sg1-beta4 map

Partner program:

Klikk ide a részletekért!Igényelj CS2.HU-s
domaint INGYEN!Ugrás az oldal tetejére

  Honlap térkép (sitemap)


Hamarosan! Hamarosan! Forum

PARTNEREK: