Keresés a CS2.HU portál saját keresőjével:
  
[v3nOm] sonic^pSy^pomes a PGL után
[v3nOm] nForzA^madie a PGL2004 után
[v3nOm] iNf!N!tY^NewZoo a PGL2004 után
[v3nOm] PGL^Bazsi interjú PPLAN után
[v3nOm] sonic^AR^ImmOrt4L a PGL után
[kukker] wNv interjú
[kukker] Mousesports | Blizzard interjú
[kukker+Sapek] All about NIP
[sh4d3+Sapek] All about SK.swe
[sh4d3+Sapek] All about Fnatic
[sh4d3] a`Piki interjú - egy pro pályafutása
[NoMáD] A SubiDubi szerver adminjai!

>> CS2.HU > Cikkek > Aktuális cikkek > Half-Life 2 teljes végigjátszás > HL2: d1_canals_02: A logikai és fizikai talány
Ma 2021. január 15. péntek, Lóránt, Loránd névnapja van.

HL2: d1_canals_02: A logikai és fizikai talány

d1_canals_02: A logikai és fizikai talány

Fél perc lebegés után itt is vagyunk, ahol elérkezünk a játék egyik legkeményebb logikai játékához: Jobbra egy magas részen van a kijárat, ahova fel tudnánk lazán mászni, de a mászás csak a Half-Life 3-ban lesz benne, így kénytelenek vagyunk mást kitalálni. Viszont van egy félcső, és azon meg egy jó nagy 2-3 asztal hosszúságú falap, olyan mint a kétkarú mérleg, vagy éppen az emelő, vagy amivel a játszótéren szoktunk játszani, és a két végére ráülünk, és billeg. Szóval ez is olyan, de a mi súlyunk kevés. Viszont megtanították, hogy tudunk emelni, fogni, és szinte hihetetlen módon a hely tele van jól cipelhető téglákkal, mindent kikészítettek nekünk. A téglákat úgy visszük, hogy az emelő úgy billenjen, hogy át tudjunk ugrani róla az utunk irányába, kb 4-5 darab elég is, és meg is vagyunk. Itt demonstrálták azt is, hogy úgy billeg a faléc, amennyi a mi súlyunk és amennyi a téglák súlya! Wow! Szóval van itten újítás, kérem! :)

Itt kiérve egy nagyobb részre egy helikopter leereszkedik, hogy jól megnézhessük, ha megnéztük, akkor elrepül, és jön egy kamera, ami robban, ha nem lőjjük le, majd csatornás, úszós rész, de a bizonság kedvéért messziről is jól látható kék ajtóhoz kell futni, ami előtt egy hordó is van, hogy nehezebbnek tünjön. A helikopter lő minket, de ügyelnek rá hogy ne legyen túl pontos, és ha párszor meglőtt abbahagyja és repül még egy kört, nehogy meghaljunk. Szerencsére még a mocsár is tele van elsősegély cuccokkal, szóval errefelé a hajléktalanok is makkegészségesek. Szóval bejutottunk a jól kiemelt ajtón, ahol lefelé haladhatunk.

Ott lent lőhetünk szét robbanóanyaggal teli hordókat, hogy láthassuk a robbanástól a direkt rápakolt gumiabroncsok is repülnek össze-vissza, persze hába talál minket arcon, ez nem sebez, meg a robbanás se, ha 2-3 méterre vagyok. A helikopteres ész nélkül lövi ritmikusan a bejáratnál lévő rácsot, hiába nem vagyok ott,akkor is. Hát odamentem, odaálltam a rácshoz, és sajnos az összes golyó kikerült, de nem sérültem meg. Hát nem tudom akkor miért lő. Tovább haladva kicsit kastélyos texturák, rácsok vannak, plafon tele hosszúnyelvű szörnyekkel. Hát ez nem izgi rész. Elérek egy ajtóhoz, ott van fölöttem és előttem a helikopter. Nézem, látszólag onnan is látnak. Csak szépen áll a levegőben, várok kicsit, elmentem inni valamit, de a helikopter még mindig ott áll.Elindulok az egyetlen irányba, akkor a helikopter leereszkedik és lő, persze csak már a falat, mert bekanyarodtam. Itt újabb alagutak, és már épp kerni akartam töltényt, erre ott egy csomó. A profik elől eldugták a másik irányba egy falap mögé még 1 tárat, de hát mi ezt is megtaláljuk. Egy üres sarokban vajon mi másért lenne ott 1 faradab, ha nem az van mögötte, amire szükségük van? Szinte gondolatolvasók a Valve-nél a pályakészítők (ezért unalmas picit ez így). Megyek előre egy hosszú, oldalt csöves folyosón, és tippelek: tölteni fog? És…. 
 

 

CSMOVIE.HU FOTOGALÉRIA


Steam telepítő Windows-ra
Natural Selection: MoTi 28-as kill-je
NS: Oonos egg and the noob lerk
ablecup2-m1r1
Natural Selection: MoTi 8-as kill-je, HA rush visszaverés
Natural Selection: aim hacks public szerveren
Hell Rell - cheat or not - part 2
MoTi play as onos :) - ns_dig_siege_fnl - onos tactics to win a game
Natural Selection: Hell Rell cheat or not?
ABLE-CUP match #4 ns_origin team3-vs-team4 t3=marine
MoTi play as onos :) - siege007 - onos tactics when HA rush
ablecup-m5-m6-ns_origin-t1-t4.zip
ABLE-CUP match #1 ns_origin team1-vs-team2 t1=alien
Hell Rell - cheat or not - part 3
ABLE-CUP match #2 ns_origin team1-vs-team2 t1=alien
SZŐNYI ISTVÁN Képzőművészeti Szabadiskola (XXXIX. évfolyam) tábor, 116 kép
ABLE-CUP match #3 ns_origin team3-vs-team4 t3=alien
ablecup2-m1r2
MoTi play as onos :) - csiege_b7 - onos tactics when HA+JP rush
Super Sony Speedhack on ns_stargate-sg1-beta4 map

Partner program:

Klikk ide a részletekért!Igényelj CS2.HU-s
domaint INGYEN!Ugrás az oldal tetejére

  Honlap térkép (sitemap)


Hamarosan! Hamarosan! Forum

PARTNEREK: