|
[CSMOVIE.HU] Tisztelt szerkesztőség! A CSMOVIE.HU szerkesztősége válaszol a feltett kérdésekre. Az új témák nyitása moderált, a nyitott témákra viszont bárki válaszolhat. |
![]() |
|
Themen-Optionen | Ansicht |
![]() |
#11 | ||||||||
[CS2.HU administrator]
![]() |
![]() |
||||||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | ||||||||
Új tag / new member
![]() |
![]() Szia Marmaci! Igaza volt a Terikének,te tényleg az vagy aminek nevezett! Még a játékkedvét is elveszed az embernek,mindig ott lihegsz ha valamelyik helyet megszerzem vagy bárki más elvesz tőled egy helyet.Te írtad,játék nem? Ha így fognád fel nem csinálnád azt amit és nem reszketnél azon,hogy visszaszerezd.
![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | ||||||||
Új tag / new member
|
![]() Szia Eleanor ugye , hogy milyen görény a marmaci? Én ezért nem játszom már itt csak néha bekukk.
további jó játékot nagyon ügyi vagy Terike
![]() ![]() |
![]() |
#14 | ||||||||
Új tag / new member
![]() |
![]() Sziasztok!
![]() Tudjátok,az elmúlt hónapokban öröm volt játszani és harcolni!Persze néhány esetet kivéve! Most olvastam a Spule Out Scores játékban (2008.04.28.)bejegyzéssel MARMÁTYÁS bejegyzését a játék öröméről!Azóta nagyon sok minden történt körülötte és becsülettel el is hagyta a helyszínt.Ez a tette, igen jó hatással volt a játékosokra,mindenki haladt és előre tudott lépni,vagy egészséges kűzdelemmel megőrizni a helyét ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | ||||||||
Új tag / new member
![]() |
![]() Szia Admin
Szeretném a segítséged kérni, mert a játék oldalakat egyáltalán nem tudom megnyitni. Kérlek segíts. A fórumon kívül nem tudok máshova belépni. Az e-mail cimem pandamaci2005@freemail.hu ide kérem szépen a válaszod, hogy mit tegyek, hogy betudjak lépni a játékokba. ![]() ![]() Segitséged Köszönöm pandamaci2005 |
||||||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | ||||||||
Új tag / new member
![]() |
![]() Helló!
Nálam sem tölt be az oldal ! Nem tok játszani! Azt hiszem,hogy azért egy választ kaphatnánk mi lett a hiba és hogy lesz e még játékoldal? Köszönöm ! Ha van még ezen az oldalon valaki kérem tájékoztasson minket mi történt! Azt hiszem megérdemeljük ezt! Ne angol üzeneteket hanem magyar üziket kérek,mert nem tudok angolul köszönöm! Geändert von Dundi (2009.12.22 um 12:10 Uhr). |
||||||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |||||||||
Új tag / new member
![]() |
![]() Zitat:
öröm volt,míg nem voltál jóideig jelen. elárulok neked egy titkot,te tyúk:én vezettem ezt a játékoldalt nem egy nem két hétig és képzeld,hetekig nem léptem be,míg meg nem előztek,mert nem élveztem a játékot.Mert van ilyen is,nem csak olyan kis pitiáner piszkálódós liba,mint te vagy.van aki a játékot magát élvezi tisztán és nem mások piszkálását és,ha egy család,aki a gép előtt ül,ügyes,nem csalást lát benne,hanem elismeri az ügyességet.erről ennyit és kopj le végre rólam.kösz |
|||||||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Themen-Optionen | |
Ansicht | |
|
|
![]() |
||||
Thema | Autor | Forum | Antworten | Letzter Beitrag |
Nem működik a játék | CS2HU | Arcade játékok központi fórum | 15 | 2009.05.23 16:48 |
A játék nem menti el az eredményt, vagy rosszul! | CS2HU | Arcade játékok központi fórum | 27 | 2008.08.02 01:15 |